1. Jajecznica z 3 jaj na masełku (1 dodatek do wyboru: szczypiorek, pomidor, boczek lub szynka), tosty, ogórek, pomidor 13,-
2. Śniadanie Szefa Kuchni – kiełbasa grillowana, 2 jajka sadzone, twarożek ze szczypiorem i rzodkiewką, fasolka w sosie pomidorowym, tosty z mozzarellą 25,-
3. Omlet z 2 jaj z pomidorami, rukolą i mozzarellą podany z tostami 15,-
4. Omlet z 2 jaj z chorizo i papryczkami jalapeńo, tosty 15,-
6. Jajka sadzone na bekonie lub szynce, tosty, ogórek, pomidor 13,-
7. Pancakes’y z nutellą i ciastkami hit 15,-
9. Parówki (2 sztuki) zapiekane z mozzarellą, tosty, pomidor, ogórek 14,-
10. Tosty z szynką, pomidorem i mozzarellą (2 sztuki) 9,-
schab z szynką i serem | 150 | g. | 11,00 | |
Kotlet szwajcarski z serem | 150 | g. | 11,00 | |
Stek smażony z cebulka | 150 | g. | 10,50 | |
Schab panierowany | 150 | g. | 10,50 | |
Schab w jajku | 150 | g. | 10,50 | |
Zraz wieprzowy zawijany | 150 | g. | 10,50 | |
Pieczeń wieprzowa w sosie | 150 | g. | 10,50 | |
Gołabki w sosie pomidorowym | 150 | g. | 10,50 | |
Gulasz wieprzowy | 150 | g. | 10,50 | |
Wątróbka smażona z cebulką i jabłkiem | 150 | g. | 9,50 | |
Klopsiki w sosie | 150 | g. | 10,00 | |
Zraz pieczony w sosie | 150 | g. | 9,50 | |
Kotlet mielony | 150 | g. | 9,50 | |
Filet z indyka smażony | 150 | g. | 10,50 | |
Filet z kurczaka | 150 | g. | 10,50 | |
Filet z mintaja w jajku | 150 | g. | 11,00 | |
Pierogi z mięsem | 400 | g. | 14,00 | |
Pierogi z kapustą i grzybami | 400 | g. | 14,00 | |
Pierogi ruskie | 400 | g. | 14,00 | |
Pierogi z serem i szpinakiem | 400 | g. | 14,00 | |
Pierogi z serem | 400 | g. | 14,00 | |
Pierogi z owocami | 400 | g. | 17,00 | |
Kluski śląskie z mięsem | 400 | g. | 10,50 | |
Knedle ze śliwkami | 400 | g. | 14,00 | |
Jajka sadzone z ziemniakami | 400 | g. | 10,00 | |
Naleśniki z dodatkami | 400 | g. | 14,00 | |
Makaron z dodatkami | 400 | g. | 15,00 |